Retur

Returnering

Ønsker du at returnere dit køb, skal du meddele det til os senest 14 dage efter du har modtaget varen. Du skal derfor sende dine varer retur til os uden unødig forsinkelse senest 14 dage efter, du har meddelt os på vores mail shop@ure-guld.com, at du ønsker at returner dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og ikke tager skade. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Tilrettede og specialfremstillede varer
kan ikke returneres.

KØB RETURLABEL HER

HENT RETURSEDDEL HER

Landsdækkende bytteservice


Sct. Mathias Ure-Guld er medlem af den landsdækkende bytteservice. Dvs. at dit køb kan byttes landet over, i mere end 300 butikker. Du kan med byttemærkatet, ombytte til et tilgodebevis eller en anden vare inden for 30 dage. 

Bemærk: Køber du en gave, kan du med fordel oplyse hvornår den skal gives i en kommentar, så fremdatere vi datoen på byttemærkatet.

Ønskes pengene retur, skal varen returneres gennem webshoppen, eller i en af vores 3 butikker.  


Find alle forretninger som er medlem af landsdækkende bytteservice her 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er
nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve
varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du
ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige
værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må
afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb returnerer vi naturligvis det beløb du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret refunderer vi alle betalinger vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da, har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Sct. Mathias URE-GULD Viborg
Sct. Mathias Centret, 8800 Viborg
Tlf: 86 61 18 87

Reklamationsret

Når du handler på www.ure-guld.dk har du 24 måneders reklamationsret.
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i pris - det afhænger af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Er reklamationen berettiget, skal du ikke betale for at sende varen retur til os. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage eller indleveres i en af vores 3 butikker. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du sender varen ind til os skal du oplyse hvorfor du reklamerer - med så mange detaljer som muligt.